torsdag 2 augusti 2012

Häng på byxorna, häng inte på planet


Jag har tidigare skrivit om flygbolaget Southwest airlines i USA som och deras bröstpolicy.

Även flygbolaget Spirit airlines lägger sig i hur passagerarna klär sig, vilket en man fick erfara när han skulle flyga från Boston till Florida. Han blev tillsagd att dra upp byxorna för att han hade häng på dem så att "hela röven hängde ut", enligt flygbolaget. Han blev då aggressiv och bolaget kallade på polisen. Mannen och hans fru lämnade planet när polisen kom.


Det är två stora skillnad här jämfört med  Southwest airlines.

Urringning är en sak, men byxor som som hänger nere vid knäna och kalsonger som syns lång väg är inte något alla vill se. Jag brukar själv säga till eleverna ibland att dra upp lite. MEN bolaget har ingen regel mot det (bara mot barfota folk som ej kommer in). Han blev vänligt ombedd att dra upp lite.
Den andra skillnaden mot det ovanför är att mannen då blev aggressiv och det är därför han blev avkastad, inget annat, och han fick åka med ett senare flyg.

I detta fallet handlade bolaget rätt, anser jag!

3 kommentarer:

 1. Idioterna tar slut sist, tyvärr! Hoppas att han har tillräckligt med IQ för att lära sig något av det hela, vilken sopa!

  SvaraRadera
 2. Har sett alltför många "ungdomar" som visar kalsongmärket och springan mellan skinkorna. Det lockar kanske bögar(?) men inte mig.
  Björn C

  SvaraRadera
 3. Helt klartt rätt agerat av flygbolaget.

  SvaraRadera