söndag 26 augusti 2012

Utvisa alla som tror på Islam? Vart och Hur?

Ursäkta uttrycket "Herre Gud" vilken arrogant och outbildad Sd-politker det finns i Bollnäs!!
Pär Norling, gruppledare Sverigedemokraterna i Bollnäs tycker att man skall förbjuda Islam och utvisa alla som envisas med att tro på det. Sverige ett nytt Spanien a la 1492 när morerna fick gå...

Hur tänker han?

Det finns många svenska konvertiter som tror på Islam-Jag har träffat en del när jag jobbade på en muslimsk friskola. På den skolan var de flesta barnen födda i Sverige. Vart skall dessa svenskar (även barnen med utländska föräldrar är födda i Sverige och ÄR svenskar) utvisas? Till sjukhuset de föddes i, eller?

Men jag måste ändå tacka honom för hans uttalande. Det är bra att de smyger fram och vågar säga vad de egentligen tycker så att folk vet vad de kan vänta sig om de röstar på Sverigedemokraterna.

Skall bli intressant om partiledningen kommer med något uttalande. Scenen är din Jimmie Åkesson! Du har mycket huvudbry just nu, med även den Sd-politiker, Sven-Erik Karlsson, som vill att fler skall trakassera Somalier... (Även om han lämnade partiet och skyller på Expo att man inte får säga aman tycker)

8 kommentarer:

 1. Sverige är en socialistisk diktatur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant, utvecklad det är du snäll

   Radera
 2. Ja, den där skiten är det väl INGEN som vill ha här runt knuten..?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med, vem vill ha Sverigedemokraterna i krokarna...

   Om det var muslimerna du menade så har jag inga problem med religiösa personer (dvs även kristna eller andra religioner) så länge som deras tro inte skadar andra (även inom den egna familjen). Det sker inte bara i muslimska familjer utan även i andra religioner med. De personerna håller jag med om att de skall straffas. Däremot kan man inte peka på alla i en grupp och säga att de gör fel. (På det sättet som han gjorde, även om man kan säga "Islam/kristendomen är en felaktig religion" eller "Alla religioner är ett opium för folket" eller "Jag är inte muslim och vill slippa höra böneutrop i Fittja, det har inget att göra med oss i Sverige och jag har gjort ett aktivt val att inte vara muslim. Låt mig slippa det." (Som jag skrev på engelska här: http://harald-english-karlstad.blogspot.se/2012/01/muezzin-in-sweden-no-thanks.html ) Det har inget att göra med rasism då, anser jag!

   Radera
 3. finns det ingen rim och reson i Sverige längre, vi är ett KRISTET land, det står inskrivet i lagen, LÄS, samt detta fjantande med muslimer som har har en utveckling i sina hemländer som står kvar på stenåldersnivå! Se bilder från ökenländerna, det är som taget ur skrifter från tiden före KRISTUS, med smuts, trasor runt huvudet, och en helt vansinnig TRO, låt dem ha detta i arabvärlden, inte här, där vi tror på utveckling, både individuell och global!
  Och slopa beteckningen "hedersmord" HEDER har inget med mord att göra, det vet vi civiliserade svenskar sedan 100-tals år tillbaka,låt inte dessa outvecklade dra ner oss i avgrunden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig att begreppet "hedersmord" inte låter så bra, men det hör ihop med att de som utför dessa fruktansvärda mord vill rädda sin "heder"... inte att der är något hedersvärt.

   Utbildning är A och O, det gäller både av muslimer (alla muslimer kommer inte från ökenstater, vilket jag tror framkommer av blogginlägget, det finns muslimer från fd jugoslavein, och många födda i Sverige) och kristna. Många krisnta har även de stenålders syn på kvinnans roll och utför "hedersmord" i mellanöstern (det är inget muslimskt att göra det). Läs gärna andra inlägg jag skrivit om islam och kristendomen och hur jag ser på dessa. MVH /Harald

   Radera
 4. Hittade denna gamla tråd och kan väl bara konstatera att alla som var rädda för muslimskt intrång i Sverige hade rätt.
  Men det finns ju de som ännu inte insett faran (trots att problemet redan är här!).

  SvaraRadera
 5. Nu när fler insett faran är det redan för sent. Vi har att välja på att gå under eller kämpa hårt, kanske våldsamt.
  Jag tror att svenska folket kommer att välja att gå under. Kämpa är för jobbigt, det är skönare att bara slappa framför skall-vi-dansa.
  Suck... vi får som vi förtjänar.

  SvaraRadera