tisdag 14 augusti 2012

Homosexuell Madonna

För mig spelar inte Madonnas sexualitet någon roll. Hon kan vara homo-, bi-, hetero-, mm sexuell. Vad har jag med det att göra? (Så länge det inte är pedofili) Vad hon gör och vilka akter hon utför för sitt eget nöjes och lustars skull är upp till henne!

Det samma gäller alla andra personer som utför sexuella handlingar. Gör det och njut av dem. Det är något som vi alla har rätt till att göra utan religiös skam.

Just de religiösa verkar väldigt provocerade av Madonna, och ser det som att hon "välter folk i synden", och att hon hånar de religiösa symbolerna. Jag tror snarare att hon hånar det som är värt att håna- Inte själva religionen i sig utan det som missbrukas i religionernas namn (till exempel att trycka ner oliktänkande och homosexuella i religionens namn). Hon hånar ju även rasistiska ledare, som Marine Le Pen. Det har till och med gått så långt att en präst i den rysk-ortodoxa kyrkan gick ut och bad de troende att bombhota konserten i St Petersburg för att störa den så att folk inte skulle vältas i synd! (Jag skrev lite om det i posten: Mänskliga rättigheter inte populärt)

Kul i allt eländet är att Madonna lyckades förena judar och palestinier, enligt tidningen Dagen! De enades i sitt motstånd att hon skulle komma och ha en konsert i Israel ;-)

Konserten i St Petersburg

Under konserten i St Petersburg visade Madonna sitt stöd de homosexuella i staden genom att be publiken lyfta händerna med rosa armband. Nu har organisationen Föräldrars kontroll polisanmält henne för det och stödet för de homosexuella (Vilket är förbjudet i lag eftersom man inte får göra "propaganda" för homosexualitet i närheten av minderåriga...).
Hon stäms nu på närmare 70 miljoner kronor av organisationen!

Det är mycket bra att hon, liksom andra artister ställer sig på de förtrycktas sida mot överheten. Hur skall man annars kunna förändra världen?

Tyvärr så kommer hon nog inte att åka till Ryssland igen, eftersom hon då riskerar att åtalas för propagandan. Hon får stödja den ryska frihetskampen på annat håll, och fortsätta göra bra musik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar