torsdag 2 maj 2013

Röda hund i Södertälje!

Enligt pressen utbröt den värsta epidemin av Röda hund i fjol, och nästan alla fall skedde i anslutning till Järna utanför Södertälje, där antroposoferna har sitt starka fäste och Saltå kvarn och Vidarkliniken ligger. Vidarkliniken är de som "missade" en hjärnblödning och ordinerade senapsbad och antroposofisk medicin istället.

Röda hund är ju en barnsjukdom, och det är väl inte farligt att få den om man är vuxen, tänker många, och anser kanske att det till och med är bra om man får den "den naturliga vägen" istället för att ta MPR-vaccinet.
Det är rätt att det inte är farligt för vanliga människor, men om en gravid får röda hund riskerar fostret att få fosterskador. Därför är vaccineringen inte bara ett sätt att skydda er själva utan även de som är i er omgivning så att inte friska foster får handikapp på grund av andras oförsiktighet! Det är därför läkare varnar för röda hund.

Jag skrev redan i juli förra året om Vidarkliniken och varnade för dem och även för deras skolor- Waldorf - som även de kör indoktrinering av sin så kallade religion. Hoppas fler får upp ögonen på denna egoistiska grupp av människor som inte tänker på andra personers barn, och till alla gravida

Undvik att åka till Södertälje och Järna, för risken finns att ni smittas av Röda hund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar